Juha-Pekka Turtiainen Keski-Suomen aluejohtajaksi

KTM Juha-Pekka Turtiainen on aloittanut SOL Henkilöstöpalveluiden aluejohtajana toukokuussa 2019 vastuualueenaan ovat Pirkanmaan, Pohjanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Kanta- ja Päijät-Hämeen maakunnat.

43-vuotias Juha-Pekka asuu Tampereen kyljessä Pirkkalassa ja on toiminut viimeiset 12 vuotta eri tehtävissä useissa henkilöstöpalvelualan yrityksissä. Viimeisimpänä Baronassa, jossa Juha-Pekka työskenteli muun muassa myynnissä ja liiketoimintajohdossa Pirkanmaalla.

SOL Henkilöstöpalvelut on jaettu kolmeen maantieteelliseen alueeseen. Uudenmaan ja kaakonkulman aluejohtajana toimii Minna Tuira ja Pohjois-Suomen, Keski-Suomen ja Itäisen-Suomen aluejohtajana toimii Kirsi Ala-aho. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Juhana Olkkola.

Vuonna 2018 SOL Henkilöstöpalveluiden liikevaihto oli 50,4 miljoona euroa. Henkilöstöpalvelut tarjoavat kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja. SOLin kolme kovinta toimialaa ovat Teollisuus-, rakennus- ja logistiikka-ala.

Avainsanat: