Boliden Harjavallan tekninen johtaja Timo Lehtinen luovutti palkinnon SOL Palveluiden toimitusjohtajalle Juhapekka Joroselle. Taustalla palkinnon ansainneet SOLilaiset Nea Kaski, Mira Parkkali, Teija Klankki, Jaana Kauppi, Jenna Männistö, Anne Juntunen, Sirkku Misukka, Sirpa Seppälä, Heta Kuisma, Karoliina Heinonen, Anne-Maarit Pusa-Heittola ja eturivissä vasemmalta oikealle Tiina Korpela, Kaisa Kuosmanen, Tatiana Pere, Ritva Nieminen, Jenni Ruis, Asta Järvensivu.

Boliden Harjavalta palkitsi SOLin

Boliden Harjavalta myönsi SOLille parhaan kumppaniyrityksen palkinnon syyskuussa. Palkitsemista perusteltiin muun muassa panostamisella työturvallisuuteen ja sen kehittämiseen, kustannustehokkaalla toiminnalla, tasalaatuisuudella ja joustavuudella, henkilöstön koulutukseen panostamisella, henkilöstön positiivisella palvelualttiudella sekä jatkuvalla toiminnan kehittämisellä ja uudistamisella.

– Kiitos tästä kuuluu koko Harjavallan henkilöstöllemme, palvelujohtaja Anne-Maarit Pusa-Heittola toteaa.

Palkinnon vastaanotti SOL Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen.

Boliden on toiminut jo vuodesta 1936 ja sulattaa kupari- ja nikkelirikasteita ja jalostaa kuparia. Päätuotteet ovat kuparikatodi, kulta ja hopea. Lisäksi yhtiö valmistaa sivutuotteena rikkihappoa. Yrityksellä on tuotantolaitokset Harjavallassa ja Porissa.

➜ www.boliden.fi