– Aurinkovoimala päivystää öisin. Heillä on sama tekniikka käytössä kuin meilläkin, Hämeenlinnan Pysäköinnin toimitusjohtaja Jarmo Kulmala sanoo.

Hämeenlinnan Pysäköinnin asiakas saa palvelua yölläkin

Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:llä on kaupungissa kaksi isoa pysäköintitaloa, kolme pysäköintialuetta ja 30 pysäköintimittaria kadunvarsipaikoilla. SOL hoitaa yhtiön kiinteistövalvonnan, vartioinnin ja yöaikaisen asiakaspalvelun.

Asiakas soittaa ongelmatilanteissa kadulta omalla puhelimellaan tai pysäköintitalosta kiinteällä puhelimella Aurinkovoimalaan.

Sieltä vastataan meidän nimellä. Asiakkaan näkökulmasta ei siis ole eroa, palvellaanko häntä omalta toimistoltamme vai Aurinkovoimalasta, Hämeenlinnan Pysäköinnin toimitusjohtaja Jarmo Kulmala sanoo.

Pysäköintitalossa asiakkaan ongelmana saattaa olla esimerkiksi viallinen maksukortti.

– Silloin puomi voidaan avata etäohjauksella. Aurinkovoimalassa on sama tekniikka käytössä kuin meillä omalla toimistolla, Jarmo Kulmala kertoo.

Aurinkovoimalassa alkavat valot vilkkua myös silloin, kun jokin liiketunnistimella varustetuista kameroista käynnistää nauhoituksen, ja sovittu määrä kamerakierroksia vuorokaudessa tehdään joka tapauksessa.

Lue lisää Aurinkovoimalasta

Teksti: Juha Peltonen kuva: Mikaela Löfroth

SOL Kiinteistöpalvelut

Aurinkovoimala – asiakaspalvelu-, hälytys- ja etähallintakeskus

Kameravalvonta korvaa piirivartiointia