Hymy

Hymyileminen on ilmainen tapa tehdä itselle ja muille hyvää.

Eino Leino kirjoittaa runossaan Hymyilevä Apollo seuraavasti: Paha ei ole kenkään ihminen, vaan toinen on heikompi toista. On hyvää rinnassa jokaisen, vaikkei aina se esille loista. Hymy jo puoli on hyvettä ja itkeä ei voi ilkeä.

Runon säkeistössä on kiteytettynä merkittävä osa SOLin ihmiskäsityksestä. Jokainen haluaa tehdä hyvää työtä, jos hänelle annetaan siihen mahdollisuus ja kannustusta. Kukaan ei tahallaan epäonnistu.

Meidän tehtävämme on saada jokaisesta ihmisestä esille parhaat ominaisuudet, saada ihmiset kukoistamaan. Tyytyväiset, aurinkoiset SOLilaiset luovat ympärilleen iloa ja hyvää mieltä.

Hymyn voima on ihmeellinen. Hymyillessään ihminen tuntee itsensä tyytyväisemmäksi ja se saa hänet hyvälle tuulelle. Hymy säteilee hyvää mieltä myös kanssaihmisiin. Hymy on SOLilainen tapa viestiä itselle ja muille, että osaan tehtäväni ja haluan palvella asiakkaitan  niin, että he saavat ylivoimaista palvelua ja hyvää mieltä.

Hymyileminen on ilmainen tapa tehdä itselle ja muille hyvää. Hymy yhdistettynä hyvään palveluun ja keltaiseen väriin toimii kuin auringon lämpö ja valo. Naurava iloinen työyhteisö luo työhyvinvointia sen aidoimmassa muodossa.

SOLin arvoista yksi on iloinen työn tekeminen. Muistuttakoon se meitä jokaista siitä, että voimme merkittävästi vaikuttaa itsemme ja muiden hyvinvointiin. Hymyyn hymyllä vastataan. Kokeillaanpa.

Aurinkoisin SOL-terveisin,

Peppi Kaira

Peppi Kaira on SOLin palveluyritysten emoyhtiö SOLEMO Oy:n ja SOL Pesulapalvelut Oy:n toimitusjohtaja.

Peppi Kaira Peppi Kaira on SOLin palveluyritysten emoyhtiö SOLEMO Oy:n ja SOL Pesulapalvelut Oy:n toimitusjohtaja.