Arvot pitävät laivan kurssissa

SOL määritteli omat arvonsa jo lähtösatamassa yrityksen alkutaipaleella.

Olemme luottaneet samoihin arvoihin kaikki nämä vuodet ja ne palvelevat edelleen hyvin. Ajoittain nostamme ne pöydälle ja pohdimme niiden ajankohtaisuutta.

SOLin arvot – aurinkoisen tyytyväinen asiakas, iloinen työn tekeminen, luotettavuus, arkiluovuus ja yrittäjyys – ovat taanneet asiakkaillemme parhaan palvelun ja yrityksemme menestyksen läpi koko matkamme.

Arvot ovat kuin merimerkkejä, jotka pitävät laivan kurssissa. Ne auttavat

välttämään karikkoja ja pitämään asiakkaat sekä meidät tyytyväisinä kyydissä.

Aurinkoisen tyytyväinen asiakas on arvoistamme ykkönen, jolle kaikki muu perustuu. Asiakas on kaiken keskiössä. Hyvällä asiakaspalveluasenteella luodaan huippuluokan palvelukokemus. Siihen ei riitä pelkkä tekninen ammattitaito.

Ihmisenä ihmiselle oleminen ja hyvän mielen tuottaminen ovat meille sydämen asioita.

Aurinkoisen tyytyväiseen asiakkaaseen liittyvät tunnusvärimme, iloisen positiivinen keltainen, logomme aurinko ja tunnuksemme hymy. Jokaisessa asiakaskohtaamisessa hymy on tärkeä – meillä se on ollut sitä jo kauan.

Iloisen työntekemisen henki, ihmisenä ihmiselle oleminen ja hyvän mielen tuottaminen ovat meille sydämen asioita jokainen työpäivä. Hymyilevät työntekijämme ovat suurin voimavaramme, ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää.

Jokainen meistä ansaitsee kiitoksen talven puurtamisen jälkeen. Nyt on koittanut odotettu kesä. Annetaan auringon helliä meitä ja kerätään aurinkovoimia talven varalle.

Peppi Kaira Peppi Kaira on SOLin palveluyritysten emoyhtiö SOLEMO Oy:n ja SOL Pesulapalvelut Oy:n toimitusjohtaja.