Solisti 2/2015

SOLilaiset videoilla

SOL työllistää vuosittain lähes 1 000 kesätyöntekijää. Avoimuus, rento meininki, mukavat työkaverit ja luottamus ovat kesätyöntekijöillemme arvokkaita asioita.

Solisti Puhdasta asiaa

Töiden haku helpottui entisestään

Työnhakijoiden on nyt aiempaakin helpompi olla yhteydessä SOLiin, kun yhtiö uudisti rekrytointijärjestelmänsä. Aiemmin SOLissa oli käytössä kaksi eri rekrytointijärjestelmää, mutta nyt järjestelmiä on vain yksi yhteinen.

Solisti Puhdasta asiaa

Innovaatioryhmä virittää verkkoja

SOLin työntekijät saavat arjessaan arvokasta tietoa siitä, kuinka toimintoja voisi edelleen kehittää. Eri puolilla yhtiötä toimivista työntekijöistä koottu innovaatiotyöryhmä jalostaa ideoita eteenpäin valmiiksi innovaatioiksi.

Solisti Palveluratkaisut

Aurinkovoimala valvoo aina

SOL Aurinkovoimala on SOLin kaikkien asiakkaiden käytössä ympäri vuorokauden. Se yhdistää kaikkien eri toimialojen asiakaspalvelun sekä hälytys- ja etähallintapalvelut yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Solisti Aurinkovoimala

Pidämme huolta

Ystäviä ja kavereita on syytä aina silloin tällöin muistaa puhelinsoitolla. Kaikesta kiireestä huolimatta heitä on kiva myös tavatakin, käydä kahvilla tai kävelylenkillä, vaikka ei mitään erityistä asiaa aina olisikaan. Myös parisuhteesta on pidettävä huolta.

Solisti Auringon alla

Sairaalasiivouksen haltuunotto

SOLin laitoshuoltajat aloittivat työnsä Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa Kokkolassa viime vuodenvaihteessa, kun palveluntoimittaja vaihdettiin lähes yhdessä yössä. – Muutos sujui yllättävän hyvin, kiitos hyvän suunnittelun, sairaalan siivoustyönjohtaja Sari Aho sanoo.

Solisti Siivouspalvelut

Työpaikalla oppii parhaiten

SOLissa uskotaan, että oppi menee hyvin perille, kun se tapahtuu suoraan asiakaskohteissa. Palveluvastaava Marianna Bagge sanoo, että työpaikalla näytetyt asiat muistaa paremmin kuin teoriassa opetetut.

Solisti Koulutus