Solisti 1/2016

Peurunka täydensi palveluratkaisuaan

Laukaassa sijaitsevan Peurunka-konsernin kiinteistönhoitopalvelut siirtyivät SOLille helmikuun alusta. Kylpylähotelli Peurunka on yksi Suomen suurimpia yksityisiä hotelleja ja Kuntoutus Peurunka on ollut jo vuosikymmeniä merkittävä kuntoutuspalvelujen tuottaja.

Solisti Palveluratkaisut

Tilapalvelut arvostavat laatua

Onnistumisen taustalta löytyy huolellinen tarvekartoitus. – Osaaminen on tärkeää, myyjä ei voi myydä olettamuksia, Jyväskylän kaupungin Tilapalveluiden siivouspäällikkö Annika Viljakainen korostaa.

Solisti Siivouspalvelut

Rajat ylittävää palvelua

SOLin vuosi 2016 Baltiassa alkoi suurella muutoksella, kun kolmen maan liiketoimintayksiköt yhdistyivät. Fuusion kautta syntynyt SOL Baltics on Baltian alueen suurin kiinteistöpalveluyritys.

Solisti SOL maailmalla

Matkailukeidas keskellä Suomea

Vuokatin Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakohde. Erityisen suosittu se on lapsiperheiden keskuudessa, sillä oman kylpylän ohella ihan lähellä ovat myös Vuokatin kuulut rinteet sekä Angry Birds Activity Park.

Solisti Siivouspalvelut

Ekologisuus säästää

Ympäristöarvot ovat SOLille tärkeitä. Ekologinen toimintatapanäkyy kaikissa toiminnoissa niin materiaalivalinnoissa kuin uusien teknologioiden testaamisessa ja käyttöönotossa.

Solisti Vastuullisuus