Kemiallinen pesu

Kemiallisella pesulla on monta nimeä; kuivapesu, dry clean, kemtvätt... Kaikilla sama sanoma: Älä pese itse kotona!

- no miksi ei ??!?

- Kemiallista pesuohjetta ei ole vaatteeseen huvikseen laitettu, kertoo SOL Pesuloiden laatuvastaava Kati Talikka. Kemiallisesti pestävissä vaatteissa on monesti monia eri materiaaleja, olkatoppauksia, tukikankaita tai muita somisteita. Kotona vesipesussa vaatteen materiaalit tai somisteet saattavat kutistua, venyä, vanua, irrota tai hajota.

- Kemiallista pesua ei pidä pelätä, kertoo Talikka. Kemiallinen pesu on pesumenetelemistä hellävaraisin. Meillä on käytössä ympäristöystävälliset ja  uusinta teknologiaa  olevat koneet ja laitteet. Vaatteisiin ei jää kemiallisia aineita, sen käyttö on täysin turvallista, toteaa Talikka. Kaikki vaatteet vielä silitetään käsin.

Kemiallisesti pestävien vaatteiden toimitusaika on jopa kolme tuntia. Nopeaa toimitusaikaa ei tehdä laadun kustannuksella, vaan kehittynyt koneteknologia mahdollistaa nopean toimitusajan. Kaikki vaatteet saavat käsinsilityksen pesun jälkeen. Vaatetta ei tarvitse noutaa heti valmisajan jälkeen. Säilytämme vaatteita kuukauden veloituksetta. Kannattaa kuitenkin muistaa että pesulan metallihenkari ei ole vaatteelle paras mahdollinen säilytystä varten. 

 

Puhdasta tulee

Verhot ja pöytäliinat huolletaan keskitetysti erikoispesulassa

Turvallista matkaa!

Myös matkustamon tekstiilien ja istuinvöiden tarkkaan valvottu puhdistaminen ja tarkistaminen ovat osa lentoturvallisuutta. Lue yhteistyöstämme Finnairin kanssa.