Kestävää kuluttamista on ostaa vain tarpeeseen ja pitää hyvää huolta omistamistaan vaatteista, jolloin vaatteiden elinkaari pitenee. Oikeanlaisella vaatehuollolla saa vaatteelle lisää käyttövuosia ja näin myös luonto kiittää. SOL Pesuloissa on käytössä ammattilaiskoneet ja ympäristöystävälliset pesuaineet, mutta ennen kaikkea osaava ja koulutettu henkilöstö. Vaatehuollon ammattilainen huolehtii tekstiileistä aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Green Fridayn kunniaksi saat koodilla ”Green Friday” 3 vaatepesua 2 hinnalla, tarjoamme edullisimman. Alennus on kertaluonteinen ja voimassa Green Fridayn (19.11-2.12.2021) ajan kaikissa SOL Pesuloissa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Voit tuoda pesuun mitkä tahansa vaatteet, pesuhintaan kuuluu esikäsittely, materiaalin mukainen pesumenetelmä ja viimeistely käsin silittämällä. Nyt on siis hyvä aika tarkistaa esimerkiksi talvitakkien, pikkujouluvaatteiden ja neuleiden pesun tarve ja hyödyntää tarjouksemme.

Voit sanoa koodin tai näyttää tämän viestin asioidessasi SOL Pesulassa. Voit käyttää koodia halutessasi myös kotinoutopalvelun yhteydessä ja kirjoittaa Kampanjakoodi -kenttään ”Green Friday”

Tilaamalla uutiskirjeen, saat jatkossa ajankohtaiset vaatehuollon vinkkimme sekä tarjouksemme hyvissä ajoin. Lähetämme uutiskirjeen 1-2 kertaa kuukaudessa.

Tilaa Pesulapalveluiden uutiskirje


Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn SOL Yhtiöiden toimesta.