Mattotarjous – puhtaat matot jouluksi!

Aloitatko sinä joulusiivouksen ajoissa?

Nyt se kannattaa aloittaa ainakin mattojen osalta!

21.10. – 17.11. välisenä aikana saat kaikista mattojen pesuista -15 %

Muistathan, että pesun yhteyteen on mahdollista ostaa hajunpoisto (2,70 €/m²) tai otsonointi (5,00 €/m²).

Matoille voidaan tehdä myös suojakäsittely (yksi puoli 19,90 €/m², molemmat puolet 35,30 €/m²). Suojakäsittelyn avulla matolle saadaan pinta, joka hylkii likaa ja nestettä.

Meillä SOL Pesulassa ammattitaitoinen henkilökunta huoltaa matot niiden materiaalien vaatimalla tavalla. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja uusinta teknologiaa olevia laitteita pesuissa. Meillä voit pesettää kaiken kokoiset, näköiset ja tuntuiset matot.

Maton säännöllisellä imuroinnilla ja tuulettamisella saa helposti ylläpidettyä sen siisteyttä. On hyvä muistaa, että nykyaikaiset matot eivät välttämättä kestä kovinkaan voimakasta ravistelua tai tamppaamista. Matoista löytyy niille tarkoitetut hoito-ohjeet, joita noudattamalla ne pysyvät pitkäikäisinä.

Matosta kannattaa poistaa kaikki tahrat heti niiden ilmestyttyä. Tahrakohta on hyvä imeyttää huokoiseen paperiin tai pyyhkiä ylimääräinen lika pois. Kannattaa muistaa, että vanhoihin tahroihin ei välttämättä tehoa maton pesuvaiheessa mikään tahranpoistoaine. Pikainen tahranpoisto estää lian imeytymisen syvemmälle maton kuituihin ja edesauttaa matonpesua.

Henna T. Markkinoinnin harjoittelija, SOL Pesulapalvelut