Lähestyvä pikkujoulukausi ja vaatekaapin helmet

Pikkujoulukausi lähestyy ja vaatekaapin ovet aukeavat. Usein kriisikin iskee, nimittäin vaatekriisi…

Jos hymyilet katsoessasi vaatekaappiisi, saatat nähdä miellyttävän vaatteen, jonka heti ajattelet laittavasi firman tai ystävien kesken pidettäviin pikkujouluihin. Problem solved!

Jos suunpielesi nykivät alaspäin ja mielesi valtaa epätoivon tunne, et todennäköisesti näe mitään, mitä voisit pukea päälle. Kaapin ovet kiinni, kengät jalkaan, takki päälle ja ostoksille. Stop!

Mietitäänpä ensin muutamaa tärkeää seikkaa uuden vaatteen ostamisessa. Uusi punainen ja säihkyvä mekko tai kauluspaita tuntuu varmasti houkuttelevalta valinnalta pikkujouluihin. Pidätkö todella säihkyvästä punaisesta? Voisitko käyttää sellaista vaatetta muulloinkin kuin pikkujouluna? Jos vastauksesi edes toiseen on ei, kannattaa vaate jättää ostamatta, mutta miksi?

Vastuullinen ja kestävä kuluttaminen ovat tärkeässä roolissa. Ei ole järkevää ostaa vaatetta, jota käyttää vain kerran tai kaksi. Sellainen vaate, jota voi käyttää useasti, on paljon parempi ja ympäristöä kunnioittavampi ostos. Pikkujoulutunnelmaa saa luotua myös muilla keinoilla kuin ainoastaan vaatteilla. Esimerkiksi punainen huulipuna, kynsilakka, säihkyvät korut, tyylikkäät kengät tai kravatin sijaan rusetti. Pienillä yksityiskohdilla saa yksinkertaisestakin todella tyylikkään!

Palaa siis vain takaisin vaatekaappisi luo ja muista katsoa sieltä kaapin perältäkin. Muista myös, että meillä SOL Pesuloissa työskentelevät vaatehuollon ammattilaiset. He auttavat sinua saamaan käytetyistä/vanhoista vaatteista tyylikkäitä oikeanlaisella puhdistuksella ja viimeistelyllä, tarvittaessa korjausompelupalvelua unohtamatta!

Psst. Löysitkö jo jotain? ?

Mukavia pikkujouluja!

Henna T. Markkinoinnin harjoittelija, SOL Pesulapalvelut