Lahden keskustassa uusi SOL Pesula

Lahden keskustaan avattiin keväällä 2019 uusi SOL Pesula. Avajaisia vietettiin mukavissa merkeissä 29.8. yhdessä SOL -konsernin muiden palveluiden kanssa, jotka toimivat samoissa tiloissa. Mukana menoissa oli myös kummipelaajamme, SM-liigajoukkue Pelicansissa pelaava Aleksi Mustonen.

Kuvassa (vas.) Taija Paavola (viestintä – ja markkinointipäällikkö), Sanna Lavonen (palvelupäällikkö) ja kummipelaajamme Aleksi Mustonen

Täyden palvelun SOL Pesula palvelee Lahden asukkaita ja paikallisia yrityksiä Vesijärvenkatu 22:ssa. Nopea palvelu mahdollistaa kolmen tunnin toimituksen, jossa asiakas saa vaatteensa puhtaina takaisin kolmessa tunnissa.

– Nopean palvelun lisäksi asiakkaat kiittelevät hyvää sijaintia ja parkkipaikkamahdollisuutta. Näin isotkin matot ja liinavaatesäkit voi tuoda meille kätevästi pesuun, kertoo palvelupäällikkö Sanna Lavonen.

Kuvassa (vas.) Lahden SOL Pesulan myymälänhoitaja Tanja sekä Sanna Lavonen (palvelupäällikkö)

Pesulan palveluihin kuuluu kemiallinen pesu, erikoisvesipesut sekä luonnollisesti myös tekstiilien suojauskäsittelyt ja erikoismateriaalien, kuten nahan pesut.

– SOL Pesulapalvelut palasi Lahteen viiden vuoden tauon jälkeen. Yksi palaamisen syy oli vastata yritysten tarpeisiin pestä yritysten työvaatteita ja tekstiileitä, jatkaa Lavonen. Pesemme niin yritysten työvaatteita kuin päiväkotien pehmoleluja.

Tervetuloa asioimaan Lahden SOL Pesulassa, Vesijärvenkatu 22:ssa!