Kodin kesäinen hempeys vaihtuu syksyiseen tunnelmaan

Kesän aurinkopäivät alkavat vaihtua syksyiseen tunnelmaan. Kevyet kesävaatteet ovat vaihtuneet pikkuhiljaa lämpimiin neuleisiin ja shortsit pitkiin housuihin. Kesävaatteiden lisäksi usein syksyn merkit näkyvät helposti kodista. Verhot, pöytäliinat, koristetyynyt yms. vaihtuvat useimmilla hiljalleen hempeistä, raikkaista tunnelmallisempiin syksyn väreihin.

Sisustusliikkeetkin alkavat olla pullollaan syksyistä tekstiiliä ja kodinsisustustavaraa. Ennen kuin pakkaa kesätekstiilit säilöön odottelemaan seuraavaa kesää, kannattaa ne huoltaa oikealla, niiden vaatimalla tavalla. Tässä apunasi ovat SOL Pesuloidemme aurinkoiset ja ammattitaitoiset henkilöt, jotka tietävät ja tuntevat materiaalit, sekä oikeat puhdistusmenetelmät. Tuomalla tekstiilisi SOL Pesulaan, voit samalla itse säästää omaa aikaasi ja vaivaasi. Haluamme olla osa arkeasi ja auttaa jokaisessa elämäsi vaiheessa!

Kun koti on puettu syksyiseen tunnelmaansa, on hyvä muistaa, että säännöllinen tekstiilien puhdistaminen on tärkeä osa kodinhoitoa. Kodintekstiileistä irtoava pöly vaikuttaa merkittävästi huoneilman laatuun. Huoneilmassa oleva pöly voi sisältää allergeeneja, jotka aiheuttavat allergiaoireita. Kodintekstiilien tuulettaminen ja pölyjen poistaminen on tärkeää myös siksi, että pöly heikentää tekstiilien kuituja. Säännöllisellä tuulettamisella saadaan pidennettyä pesuvälejä ja tekstiilien käyttöikää.

Seuraa meitä somessa ja tulet kuulemaan tuotekohtaisia vinkkejämme kodintekstiilien puhtaana pitämiseen!

Henna T. Markkinoinnin harjoittelija, SOL Pesulapalvelut