SOLin rooli kolmannesta maailmasta tulevien työllistämiseksi vahvistuu ja myös olojen parantaminen lähtömaissa muuttuu keskeiseksi. Olemme aloittaneet yhteistyön itsenäisen, voittoa tavoittelemattoman Naisten Pankki vapaaehtoisyhteisön kanssa. Naisten Pankki kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Olemme myös tukeneet Suomen Lastentautien tutkimussäätiötä vuosittain jouluisin.

SOL on mukana FiBSin ja TEM:n organisoimassa Monimuotoisuusverkostossa. Vuonna 2012 allekirjoitimme Monimuotoisuussitoumuksen (Diversity Charter Finland), jonka mukaisesti:

Tarjoamme yhdenvertaisia mahdollisuuksia.
Tunnistamme ja hyödynnämme yksilöllistä osaamista ja tarpeita.
Johdamme oikeudenmukaisesti henkilöstöä ja asiakkuuksia.
Viestimme tavoitteistamme ja saavutuksistamme.
Mukana torjumassa harmaata taloutta
SOL on mukana torjumassa harmaata taloutta. Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenenä noudatamme järjestön sääntöjä ja eettisiä ohjeita.

Työnantaja- ja toimialajärjestö Kiinteistötyönantajat ry on kiinteistöalan työnantajien ainoa työmarkkinapoliittinen edunvalvoja ja neuvonantaja. Lisäksi Kiinteistötyönantajat ry hoitaa kiinteistöpalveluja tuottavien yritysten ja yhteisöjen elinkeinopoliittista edunvalvontaa. Liitossa on lähes 400 jäsenyritystä ja -yhteisöä ja yksityinen kiinteistöpalveluala työllistää noin 75 000 henkilöä.

www.kiinteistotyonantajat.fi