Arjen työssä huolehdimme monista vastuullisuuteen liittyvistä käytännön asioista kuten työturvallisuudesta, hyvästä esimiestyöstä, työmenetelmien kehittämisestä, ympäristöasioista, työn tekemisen etiikasta ja hyvästä työyhteisöstä, toisista ja asiakkaista välittämisestä, oikeasta palkanmaksusta, osaamisen kehittämisestä ja lukuisista pienistä asioista. Tavoitteemme on olla erinomainen yrityskansalainen, missä oleellista on toiminnan jatkuvuus, toimitusketjujen vastuullisuus, ylivoimainen palvelukokemus asiakkaillemme, vastuullinen ympäristöasioista huolehtiminen, työhyvinvointi, iloinen henkilöstökokemus
sekä jatkuva kehittyminen ja kehittäminen.

Lue lisää Vastuullisuusraportistamme

SOL on mukana FiBSin ja TEM:n organisoimassa Monimuotoisuusverkostossa. Vuonna 2012 allekirjoitimme Monimuotoisuussitoumuksen (Diversity Charter Finland), jonka mukaisesti:

  • Tarjoamme yhdenvertaisia mahdollisuuksia.
  • Tunnistamme ja hyödynnämme yksilöllistä osaamista ja tarpeita.
  • Johdamme oikeudenmukaisesti henkilöstöä ja asiakkuuksia.
  • Viestimme tavoitteistamme ja saavutuksistamme.
  • Mukana torjumassa harmaata taloutta
  • SOL on mukana torjumassa harmaata taloutta. Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenenä noudatamme järjestön sääntöjä ja eettisiä ohjeita.

Työnantaja- ja toimialajärjestö Kiinteistötyönantajat ry on kiinteistöalan työnantajien ainoa työmarkkinapoliittinen edunvalvoja ja neuvonantaja. Lisäksi Kiinteistötyönantajat ry hoitaa kiinteistöpalveluja tuottavien yritysten ja yhteisöjen elinkeinopoliittista edunvalvontaa. Liitossa on lähes 400 jäsenyritystä ja -yhteisöä ja yksityinen kiinteistöpalveluala työllistää noin 75 000 henkilöä.

www.kiinteistotyonantajat.fi