Sulautumisen myötä Linnan Vartioiden nimi muuttuu SOLiksi 1.1.0.2014 alkaen. Yrityskaupan myötä SOL on vahvistanut asemiaan Hämeenlinnan, Riihimäen, Forssan ja Hyvinkään alueella. SOL onkin  Hämeentalousalueen merkittävin turvallisuuspalveluiden toimija. Yrityskaupan myötä SOL on saanut lisää vahvaa osaamista ja laajan asiakaskunnan Hämeen talousalueella.

SOL Turvallisuuspalvelu 5. suurin turvallisuusalan yritys

SOL Turvallisuuspalvelut on osa SOL – konsernia. Turvallisuuspalveluissa osaamisen kirjo ulottuu urbaanin ympäristön vartioinnista turvallisuuskonsultointiin sekä korkean tason etäturvallisuus- ja turvateknisiin palveluihin. Hoidossamme pysyvät niin yritysten pääkonttorit, business parkit, tuotantolaitokset kuin korkean turvallisuustason kohteet kuten finanssialan yritykset ja kansainvälinen lentoliikennekin, vapaa-ajan ja viihdealan keskuksia unohtamatta. Turvallisuuspalvelut työllistäen yli 600 henkilöä, ollen 5. suurin turvallisuusalan yritys Suomessa.

Hälytyskeskus toimii valtakunnallisesti

Aurinkovoimalan hälytyskeskuksen nykyaikainen tekniikka mahdollistaa data- ja kuvayhteyksien vastaanottamisen kaikkialta Suomesta. Etähallinnan etuina on vuorostaan vikojen ja puutteiden havaitseminen välittömästi sekä kiinteistöautomatiikan optimointi vaihtelevissa tilanteissa ja olosuhteissa. Optimoimalla voidaan säästää energiankulutuksessa jopa 30 %, ja saavuttaa pienilläkin toimenpiteillä tuhansien eurojen säästöt.

Pääsette lukemaan Aurinkovoimalastamme lisää tästä.

Hälytyskeskus tarjoaa mm. seuraavat palvelumahdollisuudet:

Hälytysten vastaanotto ja valvonta
Call center -palvelut
Kameravalvonta
Kulunvalvonta ja etäkäyttö
Varmistussoitot – turvaa yksintyöskentelyyn