Kameravalvonta vähentää turhia hälytyksiä ja tarkkailee tiloja 24/7. Vartija saadaan kohteeseen silloin, kun häntä todella tarvitaan. Kameravalvonta on moderni ja tehokas tapa luoda turvallisuutta ja ennaltaehkäistä vaaratilanteita. Kameravalvonta mahdollistaa maantieteellisesti riippumattoman seurannan ja reagoinnin.

Siirrämme reaaliaikaista valvontakuvaa hälytyskeskukseemme, joka mahdollistaa ympärivuorokautisen valvonnan.  Ratkaisevaa kameravalvonnassa on todentaa kulloisenkin hälytyksen luonne. Tilanteen vaatiessa, kutsumme paikalle vartijan tai tarvittaessa viranomaisen. Kameroiden tallennusta ja kuvansiirtoa valvomme 24/7 SOLin omassa hälytyskeskuksessa, Aurinkovoimalassa.

– Järjestelmä osaa myös analysoida tilannetta asiakkaan tiloissa. Esimerkiksi jos jokin objekti on liian kauan jossakin ei-toivotussa paikassa, kuten hätäuloskäynnin tukkeena, järjestelmältä tulee meille hälytys ja meillä alkaa toiminta asiakkaan kanssa ennalta sovitun mukaisesti.

Tekemiemme tutkimusten mukaan 99 % hälytyksistä  ei vaadi vartijakäyntiä, mikäli tilanne voidaan todentaa kameravalvonnan avulla.

Turvallisuuskartoitus selvittää kameravalvonnan tarpeen

Turvallisuuskartoituksen olennaisin asia on selvittää kameravalvonnan tarve: mitä valvotaan ja miksi valvotaan. Kameroiden sijainnit ja määrät kartoitetaan tarkasti ja optimaalisesti. Kameroiden tallennus- ja kuvasiirtoa varten SOLin etävalvontakeskukseen määritellään paras tiedonsiirtomenetelmä.

Kalliit tallentimet voidaan korvata ohjaamalla kameroiden dataa suoraan SOLin hälytyskeskukseen. Joustavalla palvelumallilla ratkaisu on asiakkaalle helppo ja kustannustehokas.

Kameravalvonta mahdollistaa myös porttien ja ovien ohjaamisen hälytyskeskuksesta käsin

Toteutamme kamerajärjestelmämme aina asiakkaan tarpeen mukaan. Erikokoisia kamerajärjestelmiä, analogisia kameroita, IP-kameroita, etävalvottavia tai paikallisiavalvontaa. Tarve tunnistaa rekisteri, tunnistaa kasvot, tai havaita liike jne. palvelun toimivuus on tärkeintä.

Vastaanotamme kameravalvontakuvaa mistä tahansa ja milloin tahansa. Maantieteellinen sijainti ei ole este.

Valvontakamera tunnistaa rekisterinumerot.

Kamerajärjestelmien mahdollistama analytiikka kehittyy jatkuvasti. Tulevaisuudessa valvontajärjestelmään voi olla yhdistetty esimerkiksi automaattinen kasvojen tunnistus, mikä helpottaa luvallisten liikkujien toimintaa kohteessa.

Hämeenlinnan Pysäköinnin asiakas saa palvelua yölläkin

Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:llä on kaupungissa kaksi isoa pysäköintitaloa, kolme pysäköintialuetta ja 30 pysäköintimittaria kadunvarsipaikoilla. SOL hoitaa yhtiön kiinteistövalvonnan, vartioinnin ja yöaikaisen asiakaspalvelun. – Aurinkovoimala päivystää öisin kameravalvonnan avulla. Heillä on sama tekniikka käytössä kuin meilläkin, Hämeenlinnan Pysäköinnin toimitusjohtaja Jarmo Kulmala sanoo.  Lue koko juttu >>

– Aurinkovoimala päivystää öisin. Heillä on sama tekniikka käytössä kuin meilläkin, Hämeenlinnan Pysäköinnin toimitusjohtaja Jarmo Kulmala sanoo.