Lähes kaikista SOL Pesuloista on mahdollista vuokrata Hagerty -tekstiilipintojen puhdistuslaite. Hagertyn avulla tekstiilien puhdistus onnistuu vaivattomasti kotona. Laite tekee tekstiilipinnasta puhtaan ja hygieenisen, poistaen rasvaisen lian ja pölyn.

Miksi tekstiilipesuri kannattaa vuokrata?  

Muutoin hyvässä kunnossa oleva kangassohvasi tai -nojatuolisi on tahriintunut ja likainen. Tekstiili ei tietenkään näytä hyvältä, mutta uuden ostaminenkaan ei tunnu järkevältä. Hagerty -tekstiilipesurin avulla hankalimmillekin tekstiilipinnoille saa tehtyä ammattitason puhdistuksen. Auton penkit ja muu verhoilu, veneet, asuntovaunut, matot ja muut kotisi tekstiilipinnat, on helppoa ja edullista puhdistaa tällä laitteella.

Tekstiilipesurin vuokraaminen on kannattavampaa kuin sellaisen hankkiminen omaksi, sillä pesuria tarvitaan yleensä vain muutaman kerran vuodessa. Kun laitteen vuokraa sitä tarvittaessa, sen säilytysmahdollisuutta tai huoltoa ei myöskään tarvitse itse miettiä.

Vuokrattavan laitteen mukana tulee pesuaine, joka auttaa tehokkaasti tahrojen puhdistuksessa. Hagerty -pesurin käyttö on helppoa ja se toimii samaan tapaan kuin vesi-imuri. Annamme aina mukaan perusteelliset ohjeet ja opastuksen sen käyttöön. Ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä pesulaan, josta laitteen on vuokrannut.

Hagerty -tekstiilipesurin vuokraus ja hinta 

Pesuri löytyy 42:sta eri SOL Pesulasta. Pesuloiden yhteystiedoissa on maininta, mikäli tekstiilipesurin vuokrausmahdollisuus löytyy. Kannattaa myös aina olla yhteydessä haluttuun pesulaan ja varmistaa laitteen sen hetkisestä saatavuudesta.

Tekstiilipesurin voi vuokrata 1-2 vuorokaudeksi kerrallaan.

Vuokrauksen hinta on 49,50 €/vrk.

Hintaan sisältyy 1 litra pesuainetta.

Mikäli puhdistettavassa tekstiilissä on vaikeita tahroja, on mahdollista ostaa lisäksi Hagerty-SOS -tahranpoistoaine. Sillä saa helposti esikäsiteltyä tahrat ja varmistettua puhtaamman lopputuloksen. Suihkutettavan SOS -tahranpoistoaineen hinta on 9,90 €.

Kysy tarvittaessa lisätietoja lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.