Osassa pesulamyymälöitämme on mahdollista vuokrata Hagerty -tekstiilipintojen puhdistuslaite. Hagertyn avulla tekstiilien puhdistus onnistuu vaivattomasti. Laite tekee tekstiilipinnasta puhtaan ja hygieenisen, poistaen rasvaisen lian ja pölyn.

Miksi puhdistuslaite kannattaa vuokrata?  

Muutoin hyvässä kunnossa oleva kangassohvasi tai -nojatuolisi on tahriintunut ja likainen. Tekstiili ei tietenkään näytä hyvältä, mutta uuden ostaminenkaan ei tunnu järkevältä. Hagerty -puhdistuslaitteen avulla hankalimmillekin tekstiilipinnoille saa tehtyä ammattitason puhdistuksen. Auton penkit ja muu verhoilu, veneet, asuntovaunut, matot ja muut kotisi tekstiilipinnat, on helppoa ja edullista puhdistaa tällä laitteella.

Puhdistuslaitteen vuokraaminen on kannattavampaa, kuin sellaisen hankkiminen omaksi. Laitetta tarvitaan yleensä vain muutaman kerran vuodessa. Kun laitteen vuokraa sitä tarvittaessa, sen säilytysmahdollisuutta tai huoltoa ei myöskään tarvitse miettiä itse.

Vuokrattavan laitteen mukana tulee pesuaine, joka auttaa tehokkaasti tahrojen puhdistuksessa. Hagerty -laitteen käyttö on helppoa ja se toimii samaan tapaan kuin vesi-imuri. Annamme aina mukaan perusteelliset ohjeet ja opastuksen laitteen käyttöön. Ongelmatilanteissa voi olla aina yhteydessä pesulaan, josta laitteen on vuokrannut.

Hagerty -puhdistuslaitteen vuokraus ja hinta 

Puhdistuslaite löytyy 42:sta eri SOL Pesulasta. Voit olla yhteydessä lähimpään pesulaasi ja kysyä laitteen vuokrausmahdollisuudesta.

Puhdistuslaitteen voi vuokrata 1-2 vuorokaudeksi kerrallaan.

Vuokrauksen hinta on 49,50 €/vrk.

Hintaan sisältyy 1 litra pesuainetta.

Mikäli puhdistettavassa tekstiilissä on vaikeita tahroja, on mahdollista ostaa lisäksi Hagerty-SOS -tahranpoistoaine. Sillä saa helposti esikäsiteltyä tahrat ja varmistettua puhtaamman lopputuloksen. Suihkutettavan SOS -tahranpoistoaineen hinta on 9,90 €.

Kysy tarvittaessa lisätietoja lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.