Vastuullinen vaate- ja tekstiilihuolto ei ole ainoastaan pyykinpesua, vaan myös turhan pyykinpesun välttämistä. Vaatteiden ja muiden tekstiilien turha peseminen kuluttaa sekä materiaaleja että ympäristöä. Täydet koneelliset ovat suositeltavia, sillä niin säästetään vettä, pesuainetta ja energiaa. Laadukkaat pesuaineet antavat hyvän pesutuloksen, ja oikean pesulämpötilan noudattaminen on tärkeää. Vaatteiden ja tekstiilien hoito-ohjeita noudattamalla niille saadaan pitkä elämä.

Vastuullista pesulatoimintaa

Panostamme ympäristöystävällisyyteen kaikessa toiminnassamme. Kaikissa pesuissamme käytämme ympäristöystävällisimpiä pesuaineita, mitä saatavilla on. Annostelupumppujärjestelmämme vastaa pesuaineen oikeasta annostelusta vesipesukoneissamme. Se annostelee pesuaineen pyykin painon mukaan, jolloin pesuainetta ei tule liikaa eikä liian vähän.

Vähennämme vedenkulutusta pesukoneissamme käytössä olevan veden talteenottojärjestelmän avulla. Kemiallinen pesukone käyttää jäähdytykseen täysin puhdasta vettä, joka ohjataan siitä erilliseen säiliöön ja käytetään vesipesukoneissa.

Tavoitteenamme on myös muoviton maailma. Vaikutamme aktiivisesti muovijätteen määrään vähentämällä muovisia pakkausmateriaaleja. Maksullisen pakkausmuovimme sijaan on mahdollista valita edullinen ja ekologinen kuitukassi sekä kierrätetyistä muovipulloista valmistettu kestävä ja pestävä pukupussi, liinavaatesäkki tai pussi pikkupyykille.

Voit aina kysyä mieltäsi askarruttavista asioista SOL Pesuloistamme tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %