Lika kellastuttaa paitaa ja varsinkin sen kainalokohtia. Paidan joutuu ehkä pesemään jo yhden käyttökerran jälkeen, mutta se on kuitenkin parempi vaihtoehto, kuin pitkittää pesua ja antaa lian pilata paita. Paitoja kannattaa myös ensin tuulettaa, jos näkyvää likaa ei ole. Turhaa pesemistä kannattaa välttää, mutta sitä ei kuitenkaan saa jättää kokonaan pois. Hyvin huollettu paita pysyy siistinä ja näyttää hyvältä.

Haastavat kauluspaidat

Puhdas ja oikealla tavalla silitetty kauluspaita näyttää todella tyylikkäältä. Sellainen lopputulos ei kuitenkaan synny itsestään. Kauluspaidan huollossa on yhdessä tärkeimmässä roolissa silitys. Vie aikaa ja vaatii vaivaa, jos paidasta haluaa erinomaisen.

Paidan kaulukset ja hihansuut likaantuvat helposti ja lika voi joskus olla hankalakin puhdistaa. Varmin tapa saada paita puhtaaksi on tuoda se pesulaan. Pesulassa osaava henkilökunta puhdistaa paidat oikeaoppisesti ja ammattimaisen silityksen ansiosta ne pysyvät sileänä pidempään. Omaa aikaa ja vaivaa säästyy melko pienellä rahasummalla ja paidan saa takaisin priimakunnossa.

Neuleet hellässä huomassa

Neuleet kestävät vuosia hyvännäköisenä, kun niitä huoltaa oikein. Varsinkin hienolaatuinen villa, kuten kashmir, mohair ja angora, vaativat aina hellävaraista puhdistusta. Pesulassa tehtävä kemiallinen pesu on usein paras vaihtoehto näille materiaaleille. Villatuotteille tuuletuskin tekee jo paljon, mutta se ei poista tarvittavan pesun tärkeyttä.

Täältä löydät lisää tietoa erilaisten neulemateriaalien huoltamisesta

Hinnastoomme pääset tutustumaan tästä

Lisätietoja hinnoistamme saat kysymällä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.