Häämekot, smokit, frakit, juhlamekot… Kaikille näille suositellaan aina ammattilaisen tekemää pesua ja puhdistusta. Lähes aina juhlavaatteet tarvitsevat kemiallisen pesun, joka pesee ne hellävaraisesti. Kemiallinen pesu ei turvota kankaan kuituja, joten vaate ei veny eikä kutistu.

Kemiallinen pesu käyttää veden sijasta liuotinta. Käytämme kaikissa pesuloissamme mahdollisimman ympäristöystävällisiä liuottimia ja pesuaineita. Kemiallisessa pesussa mitään ei pääse luontoon viemärin kautta, koska pesumenetelmä on niin sanotusti suljettu. Kemiallisen pesun hellävaraisuudesta kertoo se, että paperinenäliina ei hajoa joutuessaan koneeseen, vaan tulee sieltä pois samanlaisena kuin oli ennen pesua. Kemiallinen pesu poistaa parhaiten rasvatahrat. Ruokatahroja tai nesterajoja on vaikeampi poistaa vedettömässä käsittelyssä.

Teemme jatkuvasti tuotekehittelyä ja etsimme entistä ympäristöystävällisempiä pesumenetelmiä ja -tuotteita tarjotaksemme asiakkaillemme vastuullista pesulapalvelua.

Pesuhintamme sisältävät tahrakäsittelyn, pesun ja viimeistelyn käsin silittämällä. Hinnat vaihtelevat työmäärän ja vaativuuden mukaan. Juhlavaate kannattaa viedä aina näytille pesulaan ja kysyä hintaa suoraan sieltä.

Kaikille juhlavaatteille on suositeltavaa tehdä SOL Suojakäsittely, joka auttaa vaatetta pysymään puhtaana pidempään. Suojakäsittely muodostaa tekstiilille pinnan, joka hylkii kosteutta ja likaa. Suojakäsittelyn voi ostaa pesun yhteyteen tai myös erikseen, mikäli vaate on puhdas.

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä

Lisätietoja hinnoistamme saat kysymällä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.

Juhlissa sattuu ja tapahtuu – ja niin kuuluukin!

Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla voit juhlia huoletta!