Pyykinpesu on osa arkea ja se sujuu varmasti rutiininomaisesti. Usein pyykkikorista otetaan suunnilleen samanvärisiä vaatteita ja laitetaan pesukoneeseen. Kone siis täytetään, lorautetaan mukaan pesuainetta, laitetaan normaali 40 asteen pesuohjelma ja ei kun pyörimään. Kuulostaako tutulta?

Ekotekoja

Vaatteet pysyvät pitkään hyvinä, kun niitä huoltaa oikein. Kestävä kulutus on tärkeässä roolissa ja vaatteista huolehtiminen on vastuullista. Vääränlaiset pesut voivat helposti pilata vaatteet. Pilalle menneet vaatteet heitetään pois ja ostetaan tilalle uudet. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaatteiden valmistuksessa luonnonvaroja käytetään yleensä enemmän kuin niiden puhdistamisessa. Oikeanlainen pesu ja puhdistus on siis ekoteko.

SOL Pesuloissa tunnetaan eri materiaalit ja niiden hoitomenetelmät. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta pesuloissamme ja koulutamme heitä säännöllisesti. Voit tuoda meille pesuun niin arkipyykkisi kuin hienoimmat juhlavaatteesikin. Hoidamme vaatteet puhtaiksi vastuullisesti, niiden hoito-ohjeiden mukaisesti ja käyttämällä ympäristöystävällisiä pesuaineita ja -menetelmiä. Voit itse säästyä vaivalta ja käyttää normaalisti pyykinpesuun menevän aikasi esimerkiksi perheesi kanssa olemiseen tai mieluisan harrastuksen parissa viettämiseen.

SOL Pesuloiden vaatehuolto auttaa arjessasi!

Kurkkaa täältä, onko vaatteiden peseminen sittenkään helppoa kotityötä!