Päiväpeitot ja koristetyynyt keräävät pölyä ja muuta likaa helposti. Pesukertoja voi harventaa säännöllisellä tuulettamisella, mutta pesuja ei saa kokonaan unohtaa. Isommat päiväpeitot vaativat reilun kokoisen pesukoneen, jotta ne pääsevät pyörimään väljästi ja puhdistumaan kunnolla. Tilavan pesukoneen lisäksi ne tarvitsevat paljon tilaa myös kuivumiselle. On hyvä muistaa, että vain kunnollisessa pesussa saa pois kaiken pölyn ja pölypunkit.

Koristetyynyt itsessään ja niiden irrotettavat päälliset on tärkeää pitää puhtaana. Kun koristetyynyjä tuulettaa viikoittain, niiden pesutarve vähenee. Pesua ei kuitenkaan saa jättää kokonaan pois. Koristetyynyihin tulevat tahrat kannattaa poistaa heti varovasti kostealla. Voimakasta hieromista ja hankaamista kannattaa välttää.

Päiväpeitot ja koristetyynyt peseytyvät parhaiten isommissa koneissa, joissa ne pääsevät pyörimään väljästi. Koristetyynyjen täytteet pysyvät myös hyvinä, kun niillä on tilaa peseytyä. Irrotettavat koristetyynynpäälliset ovat usein kemiallista pesua vaativia, joten ne tarvitsevat pesulassa pesettämisen.

Säännöllisellä pesulla huonepöly pysyy kurissa ja ilma raikkaana.

Hinnastoomme pääset tutustumaan tästä

Lisätietoja hinnoistamme saat kysymällä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.