Päiväpeitot ja koristetyynyt keräävät varsinkin pölyä, mutta myös muuta likaa helposti. Pesukertoja voi vähentää säännöllisellä tuulettamisella. Isommat päiväpeitot vaativat reilun kokoisen pesukoneen, jotta ne pääsevät pyörimään väljästi ja puhdistumaan kunnolla. Tilavan pesukoneen lisäksi ne vaativat paljon tilaa myös kuivatukselle. On hyvä muistaa, että vain kunnollisessa pesussa saa pois kaiken pölyn ja pölypunkit.

Koristetyynyt itsessään ja niiden päälliset, on myös tärkeää pitää puhtaana. Kun koristetyynyjä tuulettaa viikoittain, niiden pesutarve vähenee. Pesua ei kuitenkaan saa jättää kokonaan pois. Koristetyynyihin tulleet tahrat kannattaa poistaa heti tuoreeltaan varovasti kostealla. Voimakasta hieromista ja hankaamista kannattaa välttää.

Päiväpeitot ja koristetyynyt peseytyvät parhaiten isommissa koneissa, joissa ne pääsevät pyörimään väljästi. Koristetyynyjen täytteet pysyvät myös hyvinä, kun niillä on tilaa peseytyä. Irrotettavat koristetyynynpäälliset ovat usein kemiallista pesua vaativia, joten ne tarvitsevat pesulassa pesettämisen.

Säännöllisellä pesulla pidetään huonepöly kurissa ja ilma raikkaana.

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä

Lisätietoja hinnoistamme saat kysymällä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.