Logistiikka-alalta löytyy töitä niin nuorelle, joka ei alaan välttämättä ole edes erityisemmin perehtynyt kuin ammattiosaajalle, jolla on vuosien työkokemus.

Kuljettajan ammattipätevyys, C-kortti, digipiirturikortti ja kokemus varasto- tai terminaalitöistä sekä vastapaino- tai työntömastotrukista ovat alan tekijällä arvostettuja osaamisalueita. Lisäksi erilaiset muut sertifikaatit ovat tärkeitä ammattitaidon täydentäjiä. Tällaisille kokeneille oman alansa osaajille tarjoamme omaa kokemusta vastaavia haastavia työtehtäviä.

Kaikkiin logistiikan alan tehtäviin ei kuitenkaan vaadita vankkaa aiempaa osaamista, vaan osaan tehtävistä voi työllistyä jo vähemmälläkin kokemuksella, joihinkin jopa ilman aiempaa kokemusta. Alaan vasta tutustuvalle henkilölle hyviä työtehtäviä ovat esimerkiksi keräilijä, pakkaaja tai lajittelija.

Aktiviinen työote, omatoimisuus ja rutiinien omaksuminen ovat tärkeitä ominaisuuksia logistiikassa työskentelevälle henkilölle. Osa tehtävistä vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa ja terävästä numeropäästä on usein hyötyä logistiikan tehtävissä.

Logistiikka-alan työpaikat tarjoamme SOL Logistiikkapalvelut Oy:n kautta.

Katso videolta millaisia työpaikkoja Kaukokiito tarjoaa