Olitpa sitten ensimmäistä työpaikkaasi hakeva nuori, vasta ammattiisi valmistunut tai alasi rautainen ammattilainen, meillä on sinulle töitä.

Työmahdollisuuksien kirjomme on laaja ja meiltä löydät joustavan työpaikan, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit siis vaikkapa kerryttää työkokemusta välivuotenasi tai hakea urallesi uusia haasteita laajempaa kokemusta vaativista työtehtävistä.

Rekrytointiprosessi sujui oikein näppärästi ja mutkattomasti, kuten myös töiden aloitus. Sain hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja helppohan siinä oli hommiin ryhtyä. Eetu, kesätyöläinen.

Haemme myös alansa kokeneita ammattilaisia vaativampiin tehtäviin aina esimiestasolle asti. Meillä voit myös kehittää omaa osaamistasi – koulutamme työntekijöitämme ja autamme heitä kasvamaan toimenkuvassaan.

Tärkeintä on se, että sinulla on positiivinen asenne, halu menestyä työssäsi sekä aktiivinen ote työntekoon. Nämä ovat ominaisuuksia, joilla pärjäät meillä.

Henkilöstövuokraus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri työtehtäviin. SOLin kautta asiat ovat toimineet aina hienosti. Yhteyshenkilöni on aktiivisesti ollut yhteydessä minuun työmahdollisuuksista ja hoitanut kaikki asiat, jotka ovat askarruttaneet mieltäni.” Eira, ompelija

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL-konsernin tytäryhtiö. Olemme kansainvälinen perheyritys ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 2000 osaajaa erilaisissa tehtävissä ja työsuhteissa. Tarjoamme sinulle työmahdollisuuksia esimerkiksi logistiikan, teollisuuden, rakentamisen, kaupan ja ravintola-alan tehtävissä. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

Olen saanut tehdä monipuolista työtä ja tutustunut moniin uusiin ihmisiin. Tällä hetkellä keikkatyö sopii hyvin opiskelun ohelle. Voin itse valita milloin ja minkälaisia vuoroja pystyn tekemään.” Roosa, myyntikunnostaja

Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme, että sinä viihdyt työssäsi. Panostamme työntekijöihimme aina haastatteluvaiheesta lähtien ja varmistamme, että sinä tunnet olosi kotoisaksi SOLilla.

Haluamme joukkoomme alojensa parhaat osaajat. Katso kaikki avoimet työpaikkamme ja löydä juuri sinun osaamistasi vastaava työ kanssamme!

Avoimet työpaikat »

Lue lisää Henkilöstövuokrauksesta >>