SOLissa on työpaikkoja tarjolla eläkeiän jälkeenkin. SOL Henkilöstöpalveluiden kautta on mahdollista työllistyä  erilaisiin asiakasyrityksemme tarjoamiin työpaikkoihin. Kiinteistö-, siivous- ja toimitilapalveluissa kaipaamme osa-aikaisia työntekijöitä erinäisiin tehtäviin. Ota yhteyttä ja hae töihin >>

Eläkkeelläkin voi tehdä töitä, mutta meneekö nouseva palkka veroihin? Marginaaliverot ovat korkeita, mutta palkkatöitä tekevä eläkeläinen saa helpotusta eläke- ja  palkkatuloihin suunnatuista vähennyksistä. Eläkkeen saaminen ei ole este työnteolle ja lisäansioille. Tutustu Taloustaito -lehden tekemiin laskelmiin tästä. Lehdessä on hyviä esimerkkejä miten palkkatulot vaikuttavat verotuloihin.

Verottajan laskurisivuilla voit laskea oman veroprosenttisi. Laskuriin pääsee tästä.

Keltaiset pantterit -hanke

7TEKES myönsi tammikuun lopussa rahoituksen SOL Henkilöstöpalveluiden Keltaiset Pantterit -hankkeelle, jonka tavoitteena on edistää uudenlaisten työelämäinnovaatioiden syntyä ja liiketoimintaa. Tavoitteena on tukea työurien jatkumista hakemalla työntekijä- ja kysyntälähtöisiä ratkaisumalleja. Projekti kestää maaliskuun 2015 loppuun ja kuuluu TEKES:n Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa 2012-2018 –ohjelmaan.

Työntekijällä itsellään on valtavasti osaamista siitä, miten työn voi parhaiten eri elämäntilanteissa sovittaa osaksi tasapainoista elämää. SOLissa onkin mahdollista tehdä työtä oman elämäntilanteensa mukaan iästä riippumatta. Tarjoamme tunti- ja osaikatyötä ja tarvittaessa työvuorot on mahdollista sovittaa oman päivärytmin mukaan.

Keltaiset pantterit -hankkeessa olennaisinta on innovoida yhdessä henkilöstön ja yritysten kanssa. Hankkeeseen ovat osallistuneet SOLin seniorityöntekijät, asiakasyrityksiä, kuten HOK-Elanto, terveydenhuollon edustajia sekä palvelualojen ammattiliitto PAM. Yhteisissä työpajoissa kerätään talteen työelämä tarinoita ja käytetään luovia innovoinnin menetelmiä. Senioreilla on valtavasti osaamista, jota haluamme jakaa muiden käyttöön. Tarinoiden ja työntekijöiden kokemusten kautta saamme oivallista tietoa työelämän pelisääntöjen kehittämiseen.

Panttereiden tarinoita pääset lukemaan tästä >>

Lue lisää keltaisista panttereista asiakaslehdestämme >>