SOL Kiinteistöpalvelut - kiinteistösi vaalijat

Kiinteistöt tarvitsevat jatkuvaa huolenpitoa, ja SOLin kiinteistöhuollon ammattilaisilta luonnistuvat niin kiinteistön tekninen- kuin yleisluontoinenkin huolto, ulkoalueiden hoito, kuin laajemman skaalan kiinteistöjohtaminenkin. Hoidamme tarkasti tehtävät roskien keräämisestä ulkoalueilta vesi- ja viemärilaitteiden huoltoon sekä koko kiinteistön ympäristöasioiden hallinnan.

Ortonilla palvellaan 24/7

Toiminta sairaalaympäristössä edellyttää erityisosaamista. Invalidisäätiö Ortonin ja SOLin yhteistyössä kiinteistöhuolto- ja turvallisuuspalvelut täydentävät kustannustehokkaasti toisiaan

– Kun kiinteistöhuollon työaika päättyy alkuillasta, turvapuolella tullaan töihin. Jos sen jälkeen ilmenee jokin ongelma talotekniikassa, vartiointitehtävissä oleva henkilö voi kuvan välityksellä kysyä neuvoa SOLin päivystyksestä. Sieltä asia voidaan korjata etäohjauksella tai lähettää apua paikalle, Ortonin hallintopäällikkö Jari Kannisto kuvailee.

Myös palvelujohtaja Mari Suomalainen SOLista kehuu kiinteistöhuollon ja vartioinnin synergiaa.

– Meillä on aika paljon ”silmiä” kohteessa kellon ympäri huomioimaan asioita sekä kiinteistön kuntoon että turvallisuuteen liittyen. Nämä kaksi osa-aluetta auttavat toisiaan välittämällä tietoa akuuteista tilanteista, vaikka ne eivät kuuluisi omalle osaamisalueelle.
Asiakkaan näkökulmasta asiointi yhden toimijan kanssa on helpompaa kuin monen.

– Meille tärkeintä on palvelujen kokonaisvaltainen manageeraus niin; että on yksi toimija, jonka kanssa asioita voidaan käydä läpi palavereissa ja parantaa esimerkiksi kustannustehokkuutta, Kannisto sanoo.

Moninainen kiinteistöhuolto tuo arvoa asiakkaalle

Katso mitä kaikkea Petrin toimenkuvaan kuuluu Kuntoutus Ortonin kiinteistöjen hoidossa.

Lue lisää Kiinteistöhuollon tehtävistämme

SOL huolehtii Savonlinnassa monen koulun ja päiväkodin kiinteistöhuollosta.

- Ammattitaitoinen kumppani tuo toimintaan kustannustehokkuutta, Kiinteistötyönjohtaja Timo Konsti, toteaa.