Betonielementtityöntekijä

Hakuaika:
02.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vihti
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä suurimpia valmisbetonin valmistajia. Betset-yhtiöiden tehtaat työllistävät yhteensä noin 500 henkilöä Nurmijärvellä, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa, Helsingissä, Mikkelissä, Vierumäellä ja Nummelassa.

Haemme

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

Betset-yhtiöiden Nummelan tehtaalle, joka valmistaa sokkeleita, maapaineseiniä, väliseiniä, kerros- ja lepotasoja sekä sisäkuorielementtejä.

Työtehtäviisi kuluu elementin valmistukseen liittyvät työvaiheet (muottityö, raudoitus, betonointi ja jälkityö) sekä muut yleiset työtehtävät tuotannossa.

Kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä, mutta jonkinlainen kokemus teollisista tehtävistä on eduksi. Perehdytys työhön on kattava, joten työhön kyllä oppii hyvin, jos sinulla ei ole kokemusta alalta.

Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä yhdessä ryhmänä toisten työntekijöiden kanssa. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet huolellisesti sekä pystyt viestimään suomeksi tai englanniksi.

Arvostamme sinulta: - positiivista asennetta työhön - halua oppia uutta - joustavuutta työaikojen suhteen

Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta tarvittaessa työskentelemme kahdessa vuorossa ja myös viikonloppuisin.

Tarjoamme hyvän työilmapiirin Nummelan tehtaalla ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen Betset-yhtiöissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin SOL:ilta Stiina Kilpikoski 040 142 5776

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana, joten jätähän hakemuksesi vaikka heti.

SOL:ssa tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa