Varastotyöntekijä

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Haemme nyt asiakasyrityksiimme

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työhösi kuuluu mm. keräilyä, pakkausta sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Työaika sijoittuu päivävuoroon klo 7-15.00 tai kahteen vuoroon 7-15 & 14-22. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät pitkään. Mikäli sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta varastolta / trukeista niin kerro se meille hakemuksessasi, tämä auttaa meitä löytämään sinulle juuri sopivan työpaikan. Kyseessä voi olla joko pienehkö varasto tai suuri terminaaliympäristö ja työ on itsenäistä.

Odotamme varastoalan perusosaamista ja mielellään trukkien ajotaitoa. Kuntosi on hyvä ja asenteesi aurinkoinen sekä olet asiakaspalveluhenkinen. Tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia mitä arvostamme.

Jos yllä mainittu kuulosti hyvältä, pystymme tarjoamaan sinulle mielenkiintoisen ja fyysisen työn mahtavassa asiakasyrityksessä. Jätä hakemuksesi meille pikaisesti ja liitä mukaan myös cv:si. Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa