Terminaalityöntekijä

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme Asiakkaallemme Vantaalle

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ

Työt sisältävät pääasiassa yleisiä terminaalityötehtäviä ja pakettilajittelua. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti ja työtä tehdään iltavuorossa arkisin klo. 13.00- 21.30. Työ on vakituista ja palkkaus terminaalitoimintaa koskevan työehtosopimuksen (AKT TES) mukaisesti.

Olet logistiikan kokenut konkari tai vasta aloittanut ja haluat liittyä aurinkoiseen joukkoomme. Omaat motivoituneen asenteen työntekoon, olet ajoissa paikalla sekä hoidat työtehtävät sovitusti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös suomen kielen osaamista ja riittävää fyysistä kuntoa varastotyöhön.

Jätäthän sähköisen hakemuksesi pikimmiten järjestelmäämme, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa