Sähköasennustaitoinen apukuljettaja

Hakuaika:
05.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle

SÄHKÖASENNUSTAITOISTA APUKULJETTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin syyskuun loppuun. Mahdollisuus myös jatkoon, jos kiinnostusta ja intoa löytyy. Työtä tehdään joko aamu- tai iltavuorossa parityöskentelynä. Käytännön työtehtävät sisältävät pääasiassa kodin elektroniikkatuotteiden kappaletavarajakelua Uudenmaan alueella asiakkaille, kuljettajan avustusta lastauksessa sekä toimituksessa asiakkaan kotiin ja mahdollisia tuotteiden asennuksia/sähköasennuksia (hellat ja kiukaat). Tehtävässä on mahdollisuus päästä myös itse ajamaan.

Tarjolla on mukava työyhteisö ja pitkäaikainen pesti. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset näkemään Uuttamaata auton kyydistä sekä kohtaamaan asiakkaan päivittäisessä työssä.

Toivomme sinulta aurinkoista asennetta ja motivoitunutta sekä ripeää, mutta huolellista otetta työntekoon. Olet joustava tekijä, joka osaa ratkoa ongelmia omatoimisesti. Lisäksi sinulla on hyvä fyysinen kunto, pärjäät suomen kielellä ja tulet hyvin juttuun ihmisten kanssa. Sinulta löytyy B-ajokortti. Toivomme myös pätevyyksiä sähköasennuksiin/alan koulutusta, lisäksi työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse ilkka.hirvonen@sol.fi.

Jätä sähköinen hakemuksesi pikimmiten sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa