Rakennusapulainen

Hakuaika:
09.10.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

Haemme asiakkaallemme eri puolille pääkaupunkiseutua

RAKENNUSAPULAISIA

Oletko kiinnostunut rakennusalasta ja löytyykö sinulta työturvallisuuskortti? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, hae meille töihin oheisesta linkistä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan etkä tarvitse omia työvaatteita, sillä saat ne meiltä.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse ilkka.hirvonen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa