Puuseppä

Hakuaika:
23.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle

PUUSEPPÄÄ

Odotamme hakijalta seuraavia ominaisuuksia ja taitoja:

  • puuntyöstövälineiden hallintaa
  • kokemusta työmaa-asennuksista
  • peruskoneiden sekä työtapojen hyvää hallintaa
  • oma-aloitteisuutta ja ryhmätyöskentelytaitoja

Lisäksi arvostamme muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, halua oppia uusia asioita, ongelmanratkaisukykyä ja monipuolista ammattitaitoa. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi!

Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta siitä on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse ilkka.hirvonen@sol.fi.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa