Palvelukuljettaja

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme asiakkaillemme pääkaupunkiseudun alueelle pitkäaikaiseen pestiin

PALVELUKULJETTAJAA

Työt sijoittuvat arkisin klo 6-18 välille, ollen kuitenkin pääasiassa aamuvuoroa ja sisältävät tavarajakelua Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Reittien pituudet voivat vaihdella ja sitä kautta myös työpäivien pituudet vaihtelevat 5-10 tunnin välillä. Kyseessä on kokoaikatyö.

Omaat aurinkoisen ja omatoimisen asenteen sekä pidät itsenäisestä työskentelystä ja olet valmis myös kohtaamaan asiakkaan päivittäisessä työssä. Omaat riittävän fyysisen kunnon ja olet valmis liikkumaan ja nostelemaan paljon paketteja työpäivän aikana. Olethan valmis liikkumaan myös aivan Helsingin ydinkeskustan alueella, etkä pelkää tiukkojakaan aikatauluja työssä.

Työn minimivaatimuksena on B-ajokortti. Työn asiakaspalveluhenkisyyden vuoksi katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan syyskuun aikana. Työsuhde on tarkoitus muotoilla pitkäaikaiseksi, joten kerrothan hakemuksessa myös mihin asti pystyisit sitoutumaan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian järjestelmäämme, sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa