Logistiikkatyöntekijä

Hakuaika:
04.06.2017 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

SOL ja Flexo etsivät Etelä-Suomen alueelle vakituisia

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

työskentelemään monipuolisiin työtehtäviin eri kohteisiin. Kohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa, mutta töitä on tarjolla myös Porvoon ja Kotkan suunnalla. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, kahdessa vuorossa. Työ on vakituista ja palkkaus työtehtävien/sopimuksen mukainen.

Etsimme tekijöitä muun muassa seuraavanlaisiin työtehtäviin: keräily, pakkaus, vastaanotto, lajittelu, trukkityö, lemppaus, inventointi, toimistotehtävät, lähetys sekä purku- ja lastaustehtävät.

Olet logistiikan kokenut konkari tai vasta aloittanut uranuurtaja ja haluat liittyä aurinkoiseen joukkoomme. Omaat motivoituneen asenteen työntekoon, olet ajoissa paikalla sekä hoidat työtehtävät sovitusti. Et kaihda fyysisempiäkään työtehtäviä ja varastolla käytettävät koneetkin ovat sinulle ehkä jo tuttuja.

Jätä hakemuksesi pikaisesti. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Täytämme paikkoja jo hakuaikana sopivien tekijöiden löydyttyä.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa