Kiinteistöhoitaja / huoltomies

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimämme henkilö on reipas ja näppärä huoltomies, joka suoriutuu itsenäisesti monipuolisista liike- ja teollisuuskiinteistöjen huoltotehtävistä Vantaan alueella.

Työtehtäviisi sisältyy: Teknisten järjestelmien hoitamista, korjaustöitä, ulkoalueiden viherhoitoa sekä asiakaspalvelua asiakkaidemme kanssa. Tehtävä ei sisällä roskien siivoustöitä. Käytössäsi on täysikokoinen pyöräkuormaaja sekä ajettavat leikkurit sekä lumilähtöihin uusi Volvo. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 ja päivystys yksi viikko kuukaudesta. Käyttöösi annamme työauton. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja maksamme kilpailukykyisen palkan.

Työvuoroihin sisältyy ajoittain myös liputusvuoroja niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Talviaikana työaika vaihtelee, riippuen lumisateista ja sisältää tilanteen niin vaatiessa myös viikonloppuisin tehtäviä lumitöitä ja hiekoitusta. Palkkaus Kipa Tes / sopimuksen mukaan. Pääosin omatoimista työskentelyä.

Tarjoamme sinulle: Innovatiivisen työpaikan, loistavalla työporukalla ja monipuolisilla työtehtävillä sekä hyvillä työsuhde-eduilla. Työvälineet ovat ajan mukaiset ja kehitämme jatkuvasti käytäntöjämme vastaamaan paremmin sekä omia että asiakkaiden tarpeita (olet tärkeä osa uusien tapojen löytämisessä). Sinut tullaan perehdyttämään kaikkiin työtehtäviin ja asiakaskohteisiin huolella.

Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä (vähintään 1-3 vuotta), koneajotaitoa ja tekninen osaamisesi riittää niin kiinteistöhuollon töissä kuin niissä tarvittavissa tietoteknisissä ohjelmistoissa. Alan tutkinnosta ja suoritetuista kursseista saa plussaa. Työskentelysi on aikaansaavaa ja asiakaspalvelulähtöistä. Hakijoilla on oltava riittävä suomen kielen taito suullisesti sekä kirjallisesti. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tulityö- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Asenteesi työtehtävien hoitoon ratkaisee paljon.

Hakemuksen tulee sisältää vähintään: - työhistoria - erityisosaaminen, esim. koneajotaito - työhistoria ja mahdollinen koulutus

Mikäli kiinnostuit työstä, olethan nopea, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kutsumme haastatteluihin myös hakuajan sisällä. Voit hakea paikkaa sivuiltamme www.sol.fi/tyonhakijoille

Lisätietoja antaa palveluesimies Jari Antikainen, e-mail jari.antikainen(at)sol.fi puhelimella 040 583 4228 arkisin klo 9-16 välillä. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostilla.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa