Asiakaspalveluhenkilö

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Vantaa
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Kiinteistönhoitotoimintamme kasvaessa haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme asiakaspalvelijaa Vantaalle.

Työsuhde on muodoltaan vakituinen ja kokoaikainen. Viikoittaiset työpäivät ovat maantaista perjantaihin noin 8-16.. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja maksamme kilpailukykyisen palkan.

Kiinteistöalan toimiston asiakaspalvelupisteen tehtävät ovat laajat. Näihin kuuluu esimerkiksi tiedostus sekä tietojen ylläpito, kuin avainten hallinta ja asiakkaiden neuvonta sekä opastus.

Osaat toimia itsenäisesti kuin myös osana tiimiä. Olet reipas ja omatoiminen, eikä yllättävät tilanteet saa sinua jähmettymään. Sinulla on kokemusta vastaanlaisesta työstä ja ATK-taitosi ovat vahvat. Suomen kieli on työn luonteen takia välttämätön ja muu kielitaito on plussaa.

Mikäli kiinnostuit työstä, olethan nopea, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kutsumme haastatteluihin myös hakuajan sisällä ja ilmoitamme siitä hakijalle sähköpostilla. Pääset hakulomakkeeseen meidän nettisivuilta www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jari Antikainen, jari.antikainen(at)sol.fi.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa