Palveluvastaava siivoustyö koulukohde

Hakuaika:
07.10.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Mäntsälä
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Mäntsälään.

Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihini klo 7-15:00. Työtehtävänä on pääasiassa luokkahuoneistojen ja yleisten tilojen ylläpitosiivousta koulukohteessa sekä asuntoloiden siivousta. Työtä tehdään parina. Palkkaus on Kipa Tes. Olethan nopea, työ alkaa mahdollisimman pian kun sopiva löytyy.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, mutta toki saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme riittävää suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa. Tehtävä vaatii ajokorttia (B).

Haethan paikkaa nettisivuiltamme www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota hakemuksia vastaan sähköpostilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Minna Seppänen, minna.seppanen(at)sol.fi. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostilla.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme myös pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa