Sandwich Artist

Hakuaika:
26.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Haemme asiakkaallemme

SANDWICH ARTISTEJA UUTEEN, SYYSKUUSSA AVATTAVAN KAUPPAKESKUKSEN SUBWAY-RAVINTOLAAN

Missä olet, sinä aurinkoinen ja reipas tyyppi, jolla on paineensietokyky kunnossa ja huumorintaju tallella? Nyt on töitä tarjolla! Tiedät, että asiakaspalvelu ravintola-alalla on sinun juttusi, sydämen asia. Kova työtahti ei pelota vaan pikimmiten kiehtoo. Jaksat puurtaa ja tarvittaessa tehdä pitkiäkin päiviä.

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti asiakaspalvelusta, salin siisteyden ylläpidosta, leivän ja ruuan valmistuksesta konseptin mukaisesti sekä monista muista vaihtuvista tehtävistä. Odotamme Sinulta 18-vuoden ikää, hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta sekä halua kehittyä monipuoliseksi osaajaksi. Suhtaudut myös joustavasti vaihteleviin työaikoihin ja -vuoroihin. Tarjolla on niin osa- kuin kokoaikaistakin työtä.

Erityisesti arvostamme aiempaa Subway- tai ravintola-alan kokemusta. Hygieniapassi eduksi, mutta voit tarvittaessa suorittaa sen myös meidän kauttamme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään syyskuun 2018 aikana.

Täytä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Soveltuvat henkilöt kutsumme haastatteluun, jotka alkavat jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: paivi.suutarinen@sol.fi

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa