Rakennussiivooja

Hakuaika:
29.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle

RAKENNUSSIIVOOJIA

määräaikaisiin työsuhteisiin. Toivomme sinulta kokemusta siivouksesta tai yleisesti kokemusta rakennustyömailta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli olet valmis työskentelemään ulko- ja sisätiloissa sekä asenteesi on kunnossa, niin sovit profiiliin erinomaisesti. Tehtävien hoitaminen edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Pyydämme haastatteluun jo hakuaikana, joten jätä pian hakemus sähköisen järjestelmämme kautta. Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta: tomi.hemminki@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa