Rakennuspeltiseppä

Hakuaika:
03.10.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Asiakasyrityksemme PRP etsii kauttamme

RAKENNUSPELTISEPPIÄ

Toivomme hakijoilta aiempaa työmaakokemusta ja/tai soveltuvaa ammatillista koulutusta, sekä työturvallisuuskorttia.

Työ alkaa muutaman kuukauden mittaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakkaan kirjoille.

Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: ilkka.hirvonen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa