Palveluvastaava toimistosiivoukseen

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa Helsingin keskustan alueelle.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/pvä). Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 6-14:00. Työ on toimistosiivousta. Työhön sisältyy siivouskoneiden käyttöä kuten yhdistelmäkonetta ja lattianhoitokonetta sekä jakso- ja vuositöitä kuten välilasien pesua ja lattioiden hoitopuhdistuksia. Asiakas teettää perusmuotoisen turvallisuusselvityksen, joka tulee läpäistä ennen työsuhteen alkamista. Palkkaus Tes.

Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas, joustava, avoin ja sinulla on tarkka työote ja sinulla on nuhteeton tausta. Eduksi katsomme aikaisempaa kokemusta toimistosiivouksesta ja taitoa käyttää siivouskoneita. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti kun turvaselvitys on valmistunut. Hakeminen tapahtuu osoitteessa: www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marjukka Ruohoranta, sähköpostilla marjukka.ruohoranta(at)sol.fi. Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse tai puhelimitse.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa