Muurari

Hakuaika:
23.09.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Haemme asiakkaalle Helsinkiin

MUURARIA

Työ tapahtuu korjausrakennustyömaalla ja kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka alkaa Marraskuun alussa. Toivomme sinulta pitkää kokemusta muuraustöistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Täytäthän hakemuksesi huolella ja liität siihen päivitetyn CV:si. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Osaaville ja luotettaville tekijöille on töitä pidemmäksi aikaa!

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse ilkka.hirvonen@sol.fi.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa