Jakeluautonkuljettaja

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme asiakkaallemme uudenmaan alueelle

JAKELUAUTONKULJETTAJAA

Työ on vuorotyötä ka työt sijoittuvat klo 6-22 välille. Työnkuva on tavarajakelua uudenmaan alueella. Olethan valmis liikkumaan myös aivan Helsingin ydinkeskustan alueella, etkä pelkää tiukkojakaan aikatauluja työssä.

Työsuhde on mahdollsita solmia sinulle sopivalle määräajalle, mutta asiakkaalle on mahdollista työllistyä myös pitkään pestiin.

Työn vaatimuksena ovat C-ajokortti, digipiirturikortti ja kuljettajan ammattipätevyys.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 11 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa