Kaivinkoneenkuljettajia

Hakuaika:
06.06.2018 mennessä
Sijainti:
Satakunta, Pori
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Haemme asiakkaallemme Poriin

KAIVINKONEENKULJETTAJIA

Odotamme vahvaa ammattitaitoa, tarkkuutta, alan koulutusta ja/tai työn kautta tullutta kokemusta. Aiempi kokemus purkutyömaalla työskentelystä katsotaan eduksi. Sinulla on myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hyvä työn jälki on sinulle kunnia-asia. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla alustavasti 1-2kk

Odotamme Sinulta:

  • hyvää fyysistä kuntoa
  • reippautta, rehtiyttä ja energistä asennetta
  • työturvallisuuskorttia
  • hieman kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, kaikki kokemus on plussaa!

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi tarkkaan minkälaista kokemusta sinulle on kertynyt.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa