Ylläpitosiivooja hotellikohteeseen Oulun keskustaan

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa Oulun keskustassa sijaitsevaan hotellikohteeseen. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorot ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 6-14, mutta satunnaisesti kannattaa varautua myös työskentelemään viikonloppuisin. Työ sisältää kohteen tilojen siivousta ja yhdistelmäkoneen käyttöä sekä peruspesuja.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Edellytämme laitoshuoltajan tutkintoa ja aiempaa kokemusta siivouksesta ja annamme sinulle myös kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme hyvää suomen kielen taitoa sekä tarvittaessa selviytymistä erilaisista asiakaspalvelutilanteista englannin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Silja Rajamäki puh. 040 169 5277 ma-pe (10-14) tai sähköpostitse silja.rajamaki(at)sol.fi

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa