Siivooja terveydenhoitotiloihin

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Työsuhteen laatu:
Vakituinen osa-aikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa vastaamaan terveydenhuoltotilojen siivouksesta Oulun keskustassa. Työ on vakituinen ja osa-aikainen (ma-pe 3 h/pv klo 5.00-8.00). Työ sisältää laboratorioiden ja yleisten tilojen siivousta.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluohjaaja Cira Koponen puh. 040-5284150, cira.koponen(at) sol.fi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa