Haluakko nää töihin?

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

Laitetaanko uuvet syystuulet puhaltamaan töitten saralle ja etitään sulle yhessä uus mieleinen työ?

Meillä on haku päällä monelle eri alalle, eri työtehtäviin. On monelaista työsuhetta tarjolla, keikkalaisesta eri mittasiin määräaikasiin soppareihin. Kaikkiin paikkoihin ei vaajita alalta aiempaa kokemusta, eikä kyseisen alan koulutusta. Riittää että sulla on asenne kohillaan, haluat oppia uutta ja oot muutenki aurinkoisen reipas työntekijä. Joskus vaaditaan työturvakorttia tai hygieniapassi, mutta mikäli niitä ei vielä löydy, niin autetaan me niittenki hankkimisessa

Jos vähänkään kolahti, ni laita ehottomasti hakemusta tulemaan! Meitä on täällä toimistolla usiampi työntekijä haastattelemassa. Kyselee kysymyksiä laijasta laitaan, jotta tiietään missä oot hyvä ja missä paras, ja jos joku ala tai työtehtävä on ehoton ei, niin senki saa kertoa. Sitte yhessä mietitään, että minkälaista työtä voitais tarjota ja toivotaan että löyvetään sulle sitte se unelmaduuni!

Ja nyt ei muuta ku hakemusta täyttämään, ni saattaa olla että oot jo huomena haalarit päälä ja työkengät jalasa menosa töihin!

Vaatimuksena 18. vuoden ikä!

Lisätietoa saat s.postitse; heidi.jurvelin@sol.fi

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa