Ylläpitosiivooja koulukohteeseen Liminkaan

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Liminka
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen osa-aikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön koulukohteeseen Liminkaan.

Työ on määräaikainen (20.12.2018) osa-aikainen (5-5,5h/pvä). Työpäivät maanantaista perjantaihini klo 14:00 alkaen (25h-28h/vko). Palkkaus on Tes.n mukainen. Työtehtävänä on asiakaspalvelua ja monipuolista ylläpitosiivousta sisältäen parakkikoulun siivousta sekä luokkien siivousta, eteiset ja wc- tilojen puhtaanapitoa. Työkohteessa työskennellään itsenäisesti. Työ alkaa 9.8.2018 ja koulussa ei siivoustöitä loma-aikana. Palkkaus Tes.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös nuorten parissa. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta (vähintään 1 vuotta), mutta toki saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja kohteeseen. Eduksi katsomme myös laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkintoa tai halukkuuttasi kouluttautumaan. Kohteessa ei vaadita koneiden käyttöä. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pirjo Kleemola, sähköpostilla pirjo.kleemola(at)sol.fi ja puhelimella 040-5857547 arkisin klo 9-15 välillä. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostitse.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa